Bellis Beauty

Szolgáltatásaim

Hidroabrázió

A hidroabrázió nem más, mint vízporlasztás segítségével történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat. A kezelés hatására megnő a bőr oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai. A kezelőfej ultrahangos vibrációjának köszönhetően, ami másodpercenként több tízezer rezgés is lehet, a víz porlasztódik. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják az arcbőr pórusait. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

A kezelés előnyei

  • Fájdalom- és irritációmentes arctisztító eljárás, amely az ultrahang hullám évtizedek óta bevált technológiáját alkalmazza
  • Javítja a sejtek oxigenizációját, növeli a különféle hatóanyagok felszívódását
  • Bőrregeneráció, ráncok simítása, bőr felület színének egységesítése
  • Javítja a mikrokeringést
  • Precíz alkalmazást tesz lehetővé a kezelőfej, mellyel céltudatosan az kezelendő bőrfelületről lehet eltűntetni az elhalt hámréteget
  • A mikromasszázsnak köszönhetően mélyen hidratálja a bőr szöveteit, így az arc hosszútávon puhább és frissebb lesz

   Kezelés ára – 2 500 Ft

Tű nélküli Mezoterápia

A tű nélküli Mezoterápia kifejezés arra utal, hogy az elektroforézis elvén működő készülék segítségével, majdnem olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegeiben illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos mezoterápiás kezeléssel. A mezoterápiára való utalás másik oka az, hogy a készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok az igen vékony és finom ez a terápiás tű által a bőr szarurétegeibe nyitott szúr csatornákhoz hasonló szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon felszívódik a bőrben. A rádiófrekvenciás hullámok károsodást nem idéznek elő, a kezelés után a csatornák záródnak, de a bevitt anyagok bent maradnak és kifejtik sejt szintű hatásokat. Mivel a készülék a mezoterápiához hasonlóan a hatóanyagokat kivételesen eredményesen és változatlan formában juttatja be a bőrbe, így csak analitikai tisztaságú és steril készítmények használata megengedett, amelyek semmilyen fölösleges adalékot nem tartalmaznak.

Kezelés ára – 16 600  Ft

Mezopen

A mezopen kezelés jelenleg az egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb bőrfiatalító anti-aging kezelés a mezoterápiás kezelések között. Alkalmazása néhány hét alatt igazi megújulást és regenerálódást jelent a bőrnek. Hatékonyságának alapja a kollagén indukciós terápia és a koncentrált, steril mezoterápiás hatóanyagok bejuttatása a bőr sejtjeihez.  A mezopen készülék egy innovatív, új generációs, mezoterápiáseszköz Működését tekintve, a már jól ismert és közkedvelté vált dermarollerhez hasonlít, ám számos technikai újításának köszönhetően felülmúlja annak hatékonyságát. A mezopen készüléket egy elektromos motor hajtja, mely lehetővé teszi, hogy a kezelőfején elhelyezkedő 12 darab tű másodpercenként akár 50-szer hatoljon be a bőrbe, ez másodpercenként 600 tűszúrást jelent. Ezáltal rövid idő alatt nagy számú, intenzív tűszúrás éri a bőrt, ami a hagyományos dermarolleres kezeléshez képest jelentősen növeli a hatékonyságot, ugyanakkor a rendkívül gyors tűszúrások jóval kevesebb kellemetlenséget okoznak. A készülék tűi merőlegesen hatolnak a bőrbe, míg a dermarollernél döntött irányban, ez tovább csökkenti a kezelés mellékhatásait, mint a kipirosodás, hámlás, és gyorsabb regenerációt eredményez.

Kezelés ára – 16 600 Ft

Wax

Nem gyanta, hanem wax!

A gyantáról mindenkinek az a fájdalmas kezelés jut eszébe, amire nem szívesen szánja rá magát. a mai naptól felejtsd el a gyantát, használj waxot! Más összetétel, más érzés, más világ! Nem gyantázás, hanem szőrtelenítés! Eddig kínszenvedés volt. Ragad, tapad, szakad, törik, túl kemény, túl lágy… Fáj, húzza a bőrfelületet, betörik a szőrszál, begyullad a szőrtüsző. Rosszabb esetben, még a bőrfelület is sérül. Felejtsd el a gyantát. Szentül hiszünk abban, hogy az Italwax termékekkel megváltozik a szőrtelenítés! Kevesebb idő a kezelés. Könnyebb vele dolgozni. Nem törnek el a szőrszálak. Nem gyullad be a szőrtüsző. Nincs több benőtt szőrszál. A fenyőgyanta mentes termékekkel, az arra érzékenyeknél nincs több allergiás reakció. A helyes kezelési eljárással minimálisra csökken a fájdalom még a kényes területeken is.

Kezelés ára – 800 Ft -tól

 

Kozmetikai Tetoválás

A természetes hatású sminktetoválások célja hogy a hiányosságok pótlásával van kiemelve az arc szépsége. Mindig a megfelelő technikát színt és formát javaslom vendégeim számára. Mind a szemhéj mind a szemöldök és mind az ajaktetoválásnál arra törekszem hogy túl erős színek és kontúrok nélkül a lehető legtermészetesebb hatást érjem el. Tetoválás előtt közösen tervezzük meg a számodra legmegfelelőbb formát majd kiválasztjuk a hozzád leginkább illő színt.Káros anyagoktól mentes magas minőségű steril pigmentek kerülnek a bőrbe.
A sminktetoválások általában 1-6 évig maradnak a bőrben. Ez függ attól hogy az arc melyik területe illete a választott technika is befolyásolja. Ezeket időközben érdemes frissíteni hogy mindig üde hatást nyújtsanak.

Kozmetikai tetoválás 16 000 Ft – tól

Thermage

A Thermage technológia a szépségipar legújabb, ezidáig még nagyon kevés helyen megtalálható, de egy gyorsabban fejlődő éllovasa. A Mátrixpontos rádiófrekvencia  másnéven Thermage  gyakorlatilag megreformálja a kozmetikai és szépészeti szakmát. Mind e mellett ütemezett kezeléssorozat után a Thermage kezelés hatása éveken keresztül megmarad! A Thermoage egy teljes mértékben non-invazív módszer, mely hatását azonnal kifejti, minden bőrtípuson lehet alkalmazni és semmilyen komoly ellenjavallata sincs. Egy átlagos rádiófrekvencia csupán a bőr felsőbb, felszíni rétegein képes hatását kifejteni, ezzel szemben a Thermage a bőr felszíni, hanem teljes bőrréteget fiatalító hatása van, melynek eredménye azonnal látszódik és a hatás egy hosszabb rövidebb kúra után évekig megmarad!

Thermage kezelés arc + nyak 14 400 Ft
Thermage kezelés arc + nyak + dekoltázs 19 500 Ft

 

Smink

A Karaja széles termékskálája egyedi és újszerű megoldásaival, gyönyörű, gazdagon pigmentált, életteli színeivel és elegáns megjelenésével mindenki szívébe hamar belopja magát. A dekorkozmetikumok könnyen és precízen kezelhetőek, textúrájuk egyenletesen terülő, szépen satírozható, az elkészült smink pedig rendkívül tartós. A Karaja a professzionális alkalmazás minden kritériumának maradéktalanul megfelel, így natúr, nappali, alkalmi és esküvői sminkek elkészítésénél éppúgy alkalmazható, mint fotózások, filmforgatások, divatbemutatók alkalmával. Folyamatos innováció jellemzi, professzionális minőség, bőrtápláló hatóanyagok, káprázatos színek. Ez maga a klasszikus olasz elegancia.

Sminkelés, sminkpróba 8 200 Ft